You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés..

Tevékenységeink

Tevékenységeink

Ezeket nyújtjuk Önnek

Hitelezés

Tevékenység

A hitelnyújtás olyan szolgáltatásunk, amelynek során a CEP Zrt. – kockázatvállalása keretében – meghatározott pénzösszeget bocsát rendelkezésre ügyfele részére a szerződésben meghatározott feltételekkel. Közreműködünk refinanszírozásban, hitelkiváltásokban, mely esetekben segítjük ügyfeleinket a megfelelő konstrukció megtalálásában. Elsősorban ingatlan, vagy nagyértékű ingó fedezettel biztosított kölcsönöket nyújtunk ügyfeleink részére.

Érdekel
Lízing

Tevékenység

Társaságunk ezen szolgáltatását elsősorban azon ügyfeleknek javasolja, akik addicionális beruházás finanszírozásaként kívánják igénybe venni egyszeri, nagy összegű tőkelekötés nélkül. Eszközfedezetes jellege révén kevesebb egyéb biztosítéki elemet igényel és számos adózási és számviteli előnyt is nyújt. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy együtt megtaláljuk a legmegfelelőbb formáját a finanszírozásnak.

Érdekel
Követeléskezelés

Tevékenység

A követeléskezelés a hitelkockázat kezelés egyik kulcsfontosságú eleme. Ez a tevékenység magas szintű szakértelmet és ismereteket követel, melyet munkatársainak tapasztalata garantál. Társaságunk faktorálással, követelésvásárlási szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. Minden esetben egyedileg bíráljuk el a hozzánk érkező igényeket és találjuk meg a leghatékonyabb megoldást.

Érdekel